Bij Xan woman is de webshop zoals bij velen in corona tijd gestart. In deze tijd was het hebben van een webshop essentieel om reeds ingekochte voorraad te kunnen verkopen. Het bleek echter ook al snel dat een webshop runnen toch iets anders is dan het runnen van 4 fysieke winkels. Om aan traffic te komen zul je op verschillende vakgebieden de juiste experts om je heen moeten zoeken.

Situatie analyse Xan woman

Zoals eigenlijk altijd is OmEcom gestart met een situatie analyse voor Xanwoman. Hoe staat Xan woman in de online markt, wie zijn (online) haar concurrenten, hoe presteren de verschillende online sales kanalen op dit moment en waar liggen komend jaar de grootste kansen.

Situatie analyse Xan Online

Uit de situatie analyse en gesprekken met diverse partijen waar Xan al mee samenwerkte bleek dat er in samenwerking met DOK online al enkele stappen in de goede richting zijn gezet op SEO vlak. Dit smaakt naar meer dus ook komend jaar zal DOK online zich in gaan zetten om de positie van Xanwoman verder te optimaliseren.

Met name het gebrek aan traffic is een probleem omdat Xan in principe alleen in de regio (Oss, Den Bosch, Uden, Rosmalen) bekend is. Komend jaar gaan we zowel in deze regio als daarbuiten de naamsbekendheid van Xanwoman vergroten door een passend online marketing bureau te vinden die zowel op SEA als op Social media gebied Xan woman verder kan gaan ondersteunen de komende jaren.

Het juiste online marketingbureau voor Xan woman

OmEcom helpt Xan woman in de zoektocht naar het juiste online marketing bureau wat haar de komende jaren kan ondersteunen in het behalen van haar doelen. Samen met Xan woman heeft OmEcom meerdere bureau’s aangeschreven om in Q1 2024 de juiste keuze te kunnen maken en de eerste stappen te kunnen zetten naar meer traffic op de korte én lange termijn voor Xanwoman.

De reis naar een goed presterende webshop is begonnen.. stay tuned for more!

Ook op zoek naar een goed bureau óf wil je een frisse blik op jouw Online marketing / E-commerce strategie?

Benieuwd naar andere cases waar OmEcom bij betrokken is geweest de afgelopen jaren? Bekijk dan ook onze andere cases óf neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!