De afgelopen 15 jaar heb ik, Maarten Luijk, ervaring opgedaan als online marketing manager én E-commerce manager bij grote bedrijven in het Nederlandse retail landschap. Vanaf medio 2023 ben ik echter mijn eigen bedrijf gestart genaamd OmEcom. De naam OmEcom is een samenvoeging van Online marketing (Om) en E-commerce (Ecom). Binnen deze vakgebieden voel ik me comfortabel en kan ik iedere organisatie verder helpen om haar ambities waar te maken.

Meer weten over mijn werkverleden? Lees dan de cases waarin ik beschrijf wat ik bij mijn verschillende werkgevers gedaan heb óf bekijk mijn LinkedIn profiel.

OmEcom logo

Tegenwoordig ben ik freelance inzetbaar voor opdrachten binnen de vakgebieden Online marketing & E-commerce via mijn eigen bedrijf OmEcom. Dit kunnen afgebakende implementatie of optimalisatie projecten zijn óf het runnen van een afdeling als Online marketing manager of E-commerce manager.

Naast projecten en interim opdrachten ben ik ook beschikbaar voor advies trajecten. Na een situatie analyse geef ik advies over waar de kansen liggen met de beschikbare budgetten. Deze kansen kun je dan zelf óf met behulp van mijn expertise oppakken.

Wie is Maarten Luijk?

Ik ben Maarten Luijk, een gedreven online marketing en e-commerce professional die houdt van een uitdaging en graag de kansen benut die er liggen binnen een organisatie. Ik krijg energie van het aanboren van nieuwe markten óf het opzetten van nieuwe online marketing kanalen. Hiermee probeer ik altijd een wezenlijke bijdrage te leveren aan de organisatie waar ze direct, maar ook in de toekomst mee verder kunnen.

Meer informatie over mijn zakelijke verleden kun je natuurlijk ook vinden op mijn linkedIn profiel.

Naast mijn werk ben ik vader van Noah en Eden (2 jongens) en echtgenoot van Naouel. Ik houd van wielrennen, wandelen, reizen en BBQ’en en geef training aan jo9-3 van RKSV Margriet waar Noah in speelt.

Verder ben ik actief lid van Tafelronde 73 Oss waarmee ik me onder andere inzet voor goede doelen.

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op, dan maken we een afspraak voor een (digitale) kop koffie.