Website live!

Website live!

Gelukkig heb ik het vanaf de start van OmEcom direct druk gehad en dus geen tijd gehad om aan OmEcom.nl te besteden. Ik had mijn website al wel live gezet om wat zaken te kunnen testen, maar tijdens de kerstvakantie heb ik de tijd genomen om echt even wat meer aan mijn eigen website te doen.

Wat kun je vinden op OmEcom.nl?

Op OmEcom.nl vind je diverse cases waar ik in het verleden aan heb mogen werken, deel ik de ontwikkelingen van OmEcom zoals nieuwe opdrachten én probeer ik zo nu en dan een kennis artikel te delen van Online marketing of E-commerce onderwerpen die me interesseren of waar ik dieper ingedoken ben voor een opdracht.

Wil je meer weten over mijn aanpak neem dan vooral contact met me op middels het contact formulier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *